Archiwum
13-12-2021 Data publikacji, 13-12-2021 , Anna Turowska Anna Turowska Olecko turowska@powiat.olecko.plAutor, Anna Turowska Anna Turowska Olecko turowska@powiat.olecko.pl , 991 Ilość wyświetleń, 991
W Ośrodku Szkolno-Wychowawczym w Olecku, 6 grudnia 2021 r., gościliśmy świętego Mikołaja. Odwiedził on uczniów i pracowników placówki. Obdarował ich czekoladowymi prezentami.
Dodatkową radość sprawiły drobne paczuszki, które święty Mikołaj wręczył dzieciom. Ufundował je Orszak Świętego Mikołaja z Kołem Gospodyń Wiejskich przy Towarzystwie Przyjaciół Dzieci w Olecku.
Zdjęcia: archiwum Ośrodka Szkolno-Wychowawczego dla Dzieci Głuchych im. św. Filipa Smaldone w Olecku.
Przejdź do - aktualność Poprzednia
Przejdź do - aktualność Następna
Pobierz artykuł w formie pliku Pdf Drukuj treść tego artykułu
Powrót do poprzedniej strony
Kontakt na stronie Kontakt
Tradycja, technologia – współczesna żywność
12-08-2025 Data publikacji, 12-08-2025 , Anna Turowska Autor, Anna Turowska , 42 Ilość wyświetleń, 42
W Warmińsko-Mazurskim Urzędzie Wojewódzkim w Olsztynie, 16.09.2025 r. w godz. 9:30-14:30, odbędzie się konferencja pod nazwą „Tradycja, technologia – współczesna żywność”. Będzie ona dotyczyła jakości żywności, która jest dostępna na rynku krajowym.
czytaj całość »
kliknij, aby przejść do dalszej części informacji
1 Wybierz element 1
2 Wybierz element 2
3 Wybierz element 3
4 Wybierz element 4
5 Wybierz element 5
Komisje Rady Powiatu w Olecku
13-08-2025 Data publikacji, 13-08-2025 , Anna Turowska Autor, Anna Turowska , 21 Ilość wyświetleń, 21
Komisja Budżetu, Finansów i Gospodarki: 19.08.2025 r., godz. 8:15, pokój nr 4. Komisja Zdrowia, Oświaty i Bezpieczeństwa: 19.08.2025 r., godz. 9:30, pokój nr 4.
czytaj całość »
kliknij, aby przejść do dalszej części informacji
Tradycja, technologia – współczesna żywność
12-08-2025 Data publikacji, 12-08-2025 , Anna Turowska Autor, Anna Turowska , 42 Ilość wyświetleń, 42
W Warmińsko-Mazurskim Urzędzie Wojewódzkim w Olsztynie, 16.09.2025 r. w godz. 9:30-14:30, odbędzie się konferencja pod nazwą „Tradycja, technologia – współczesna żywność”. Będzie ona dotyczyła jakości żywności, która jest dostępna na rynku krajowym.
czytaj całość »
kliknij, aby przejść do dalszej części informacji